Online bekijken van diagnostische beelden

Als arts kan u de radiologiebeelden van uw patiënten online oproepen:

  • Door in te loggen in het zorgverlenersportaal mynexuzhealthpro waarin u ook andere informatie over uw patiënten vindt. Voor dit systeem heeft u een individuele account nodig;
  • Of door de 'link' onderaan het elektronische verslag te activeren of in het adresveld van een webbrowser te kopiëren.

Bij het gebruik van die 'link' moet u zich authenticeren als arts. Dat kan op een van de hieronder beschreven manieren (codekaart of eID). Door "Onthoud mij op deze computer" aan te vinken, waarmee u verklaart dat u alleen deze computer gebruikt, dient u zich gedurende de volgende 30 dagen niet opnieuw te authenticeren.

Met behulp van de code op het verslag kan u tevens via de patiënt methode inloggen en de beelden raadplegen. Via deze methode dient u zich niet als arts te authenticeren, maar kan u het eindverslag niet raadpleging vanuit de viewer. Geef code en geboortedatum van de patiënt als paswoord in. Vink niet ‘ik ben arts/specialist’ aan, tenzij u alsnog m.b.v. één van bovenste methodes wenst in te loggen. Voor meer informatie, zie ook "online toegang tot diagnostische beelden als patiënt"

De beelden van het onderzoek verschijnen in een ‘viewer’ die speciaal werd ontwikkeld voor het presenteren van diagnostische beelden. Een screenshot van de informatie die op het scherm komt of een JPEG-beeld opgeslagen vanuit de browser bevat niet steeds de diagnostisch nodige details.

Onze helpdesk is bereikbaar via e-mail of telefonisch op het nummer 016 34 77 58. Dit tijdens kantooruren (van maandag tot en met vrijdag tussen 9u tot 12u en 13u30 tot 16u).