Online bekijken van diagnostische beelden

Als patiënt kan u uw radiologie beelden online bekijken:

  • Door in te loggen in mynexuzhealth waar u ook uw afspraken, verslagen, facturen en persoonlijke gegevens kunt raadplegen. Hiervoor hebt u een account nodig.
  • Via een unieke code en de geboortedatum. Deze unieke code werd u tijdens de inschrijving op radiologie overhandigd.

Login

Hoe inloggen?

online beeldtoegangscode

Neem het document bij de hand dat u tijdens inschrijving op radiologie ontving. Hier kan u de verschillende codes terugvinden die aan uw onderzoeken werden toegekend.
Bij de inlogpagina geeft u de code van het onderzoek op dat u wenst te bekijken (hoofdlettergevoelig), en de geboortedatum van de patiënt (dd/mm/jjjj).

De beelden van het onderzoek verschijnen in een programma dat speciaal werd ontwikkeld voor het presenteren van diagnostische beelden. Hou er rekening mee dat de beelden er anders kunnen uitzien op een gewoon computerscherm dan op onze diagnostische monitors met hogere resolutie.

Bij 10 mislukte pogingen zal de toegang tot de beelden voor 24 uur geblokkeerd worden. U kan dit laten deblokkeren door telefonisch contact op te nemen. Onze helpdesk is bereikbaar via e-mail of op het nummer 016 34 77 58 (van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12 uur en 13.30 tot 16 uur).