22/08/2019
Nieuwe samenwerking tussen Calidos Othello en nexuzhealth laat automatische afleiding van de VG-MZG-scores toe voor KWS-ziekenhuizen.

Leuven, 14 augustus 2019 – Nexuzhealth, met KWS Vlaams marktleider in het elektronisch patiëntendossier, kiest voor Calidos Othello als partner voor de afleiding van VG-MZG-scores. Calidos Othello is reeds jaren markleider in het afleiden en registreren van deze scores. De nieuwe samenwerking laat de KWS-ziekenhuizen toe om hun VG-MZG-registratie automatisch te laten verlopen.

10/07/2019
Alles over jouw gezondheid op één digitaal platform

Nieuwe samenwerking Doccle en nexuzhealth digitaliseert facturen voor patiënten voor 30 ziekenhuizen

09/05/2019
Beheer je patiëntendossier nu ook op iPhone en iPad

Via de mynexuzhealth app kunnen patiënten hun medische gegevens op hun smartphone of tablet raadplegen. Tot op heden was deze app enkel beschikbaar voor Android toestellen, maar vanaf vandaag kunnen ook de gebruikers van Apple toestellen de app downloaden in de iOS App Store.

08/05/2019
Marktleider nexuzhealth schakelt een versnelling hoger. “Met ons platform zetten we de patiënt centraal in de geneeskundige zorg”

Nexuzhealth is vandaag in Vlaanderen marktleider in het Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Inmiddels gebruiken 29 Vlaamse zorginstellingen het systeem om patiëntengegevens bij te houden, goed voor 45 procent van de Vlaamse ziekenhuisbedden. Ook de patiënten vinden de weg naar nexuzhealth: zo’n 30 000 patiënten gebruiken het dossier al in hun contacten met hun zorgteam, hetzij via de computer of via de smartphone.

19/04/2018
De eerste 365 dagen van Gertie Delande

Gertie Delande werkt al twintig jaar voor Cegeka. Ze leidt er de healthcaredivisie. Sinds begin 2017 is ze ook de CEO nexuzhealth, een joint venture tussen het Hasseltse softwarebedrijf en de IT-afdeling van UZ Leuven. “Ik laat niet zo makkelijk los”, geeft ze toe. “Maar het is ook logisch om beide functies te combineren. Ze zijn nauw met elkaar verweven.”

15/02/2018
Jessa kiest voor elektronisch patiëntendossier (EPD) van nexuzhealth

Op donderdag 15 februari ondertekent Jessa het contract met nexuzhealth voor de implementatie van het geïntegreerd elektronisch patiëntendossier (EPD). Jessa wordt zo het 26ste ziekenhuis dat met het EPD van nexuzhealth aan de slag gaat.

31/01/2018
Nexuzhealth lanceert elektronisch patiëntendossier in 5 bijkomende ziekenhuizen

Nexuzhealth is een joint venture van UZ Leuven en Cegeka die instaat voor de verdere ontwikkeling, implementatie en commercialisatie van het elektronisch patiëntendossier (EPD). Een jaar na de oprichting van nexuzhealth sluiten 5 bijkomende ziekenhuizen zich aan. Dat brengt het totale aantal ziekenhuizen dat het EPD van nexuzhealth gebruikt op 26, wat overeenstemt met de helft van de Vlaamse markt.

18/01/2018
Inloggen op mynexuzhealth(pro) met itsme®

Voortaan kunnen patiënten en artsen ook inloggen op mynexuzhealth of mynexuzhealthpro met itsme®. 

Inloggen via CSAM kan nog steeds met de eID en kaartlezer of met de combinatie van een beveiligingscode + gebruikersnaam en wachtwoord via een app. Daar komt nu een nieuwe handige digitale sleutel bij, itsme®.

Pages