Over

Samenwerken staat centraal binnen nexuzhealth. Vanuit UZ Leuven en Cegeka nv worden de voornaamste troeven samengevoegd en versterkt. Het KWS aangeboden als ‘software as a service’ is erop gericht dat onze klanten zich minder zorgen hoeven te maken over hun elektronisch patiëntendossier en de impact die deze toepassing heeft op hun zorgprocessen.

Door zich continu te willen verbeteren, speelt nexuzhealth sterk in op de steeds vaker veranderende gezondheidssector. Nexuzhealth is ervan overtuigd dat innovatie de sleutel is om te groeien en te overleven in deze eerder conservatieve sector.

Klanten kunnen rekenen op verantwoordelijke teams die beloftes nakomen. De interne structuren staan op punt om elke klant te helpen zoals hij of zij het graag heeft. Dit alles maakt van nexuzhealth een betrouwbare partner.

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de healthcare-sector heeft nexuzhealth zijn kennis van het elektronisch patiëntendossier en alles wat hierbij komt kijken, opgebouwd.

Nexuzhealth streeft naar duurzame partnerships met zijn klanten door te werken met een klantgerichte, transparante, open en respectvolle manier van handelen.

Door een hands-on mentaliteit garandeert nexuzhealth een vlotte dienstverlening die afgestemd is op de noden van de klant.

Samen met de klant werkt nexuzhealth aan succesverhalen door dicht op de business te zitten en de gezondheidssector vanbinnen en vanbuiten te kennen. Dit zorgt voor een sterke betrokkenheid van zowel de klant als de medewerkers van nexuzhealth.